En macka som passar morgon, middag och kväll. Denna går inte att få nog av!

Hot tuna melt på Surdegsbröd
Antal ingredienser
Tidsåtgång
Ingredienser
Gör så här
Fyra skivor Surdegsbröd
Tuna mix:
- 2 burkar tonfisk i olja
- 3 dl riven cheddar
- 1 jalapeno hackad
- 1/2 rödlök hackad
- 1 msk hackad persilja
- 1 dl majonäs
- Saft från en halv lime
- Salt & peppar
Smör att steka i
- Blanda alla ingredienser i en skål, förutom brödet
- Fördela blandningen på brödskivorna
- Stek mackorna på låg värme i smör till dess att de fått fin färg och osten börjat smälta
Vill du dela med dig av detta recept?
Använd hashtagen #södervidingebagaren på Instagram för att sprida matinspiration och skapa en gemenskap av både matälskare och livsnjutare!