Hot tuna melt på Surdegsbröd

En macka som passar morgon, middag och kväll. Denna går inte att få nog av!

h

Antal ingredienser

}

Tidsåtgång

Ingredienser

Gör så här

Fyra skivor Surdegsbröd

Tuna mix:

  • 2 burkar tonfisk i olja
  • 3 dl riven cheddar
  • 1 jalapeno hackad
  • 1/2 rödlök hackad
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 dl majonäs
  • Saft från en halv lime
  • Salt & peppar

Smör att steka i

  1. Blanda alla ingredienser i en skål, förutom brödet
  2. Fördela blandningen på brödskivorna
  3. Stek mackorna på låg värme i smör till dess att de fått fin färg och osten börjat smälta

 

Vill du dela med dig av detta recept?

Använd hashtagen #södervidingebagaren på Instagram för att sprida matinspiration och skapa en gemenskap av både matälskare och livsnjutare!