Kalljäst Surdegsbröd

Ett osötat och lite grövre levainbröd med mycket smak. Bakat av vår egen rågsurdeg och fullkornsmjöl av råg. Kalljäst i över 20 timmar, fribakat och gräddat i stenugn.

Artikelnummer

342
Från Sverige Sigill
Ingredienser
Produktinformation

Vetemjöl*, vatten, surdeg av fullkornsråg* 17%, fullkornsmjöl av råg*, salt, vetegluten, jäst, psylliumfrön.
*Svensk råvara

  • Vikt ca 600 g
  • Näringsdeklaration per 100 g:
    • Energi 850 kJ/200 kcal
    • Fett 1 g
      • varav mättat 1 g
    • Kolhydrater 39 g
      • varav sockerarter 0,4 g
    • Fiber 3,3 g
    • Protein 7,5 g
    • Salt 1,6 g

Relaterade artiklar

Visar 1–4 av 16 resultat