Livsmedelsarbetare till bageri och paketering

Vad ska du göra?

Arbetet innebär att du är en del av produktionen vid någon av våra produktions- och förpackningslinjer där vi bakar och förpackar bröd och frukostbullar.

Vem är du?

För att kunna arbeta hos oss är kravet att du ska vara minst 18 år och du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska. Att du på fritiden eller i din nuvarande sysselsättning är fysiskt aktiv är en stor fördel då arbetet på bageriet kräver att du är i god form. Punktlighet värdesätts högt då brödet ska levereras varje morgon och går inte skjuta upp till nästa dag och det förutsätter att medarbetarna är på jobbet i tid varje dag.

På Södervidingebagaren är du en del av ett team där du måste kunna samarbeta för att göra ett bra jobb men samtidigt kunna ta dig an uppgifter och utföra dessa självständigt. Varje persons insats spelar roll för att det bröd som bakas ska bli riktigt bra. Det är därför viktigt att du är noggrann och tar ansvar för dina uppgifter. Ibland blir tempot högt och väldigt mycket måste hända samtidigt och då är det bra om du är stresstålig genom att du klarar av att hålla fokus på det som måste göras.

Har du tidigare erfarenhet från industriarbete eller livsmedelsarbete är det en fördel. Viktigt är att du kan ta dig till arbetet utan att lita på kollektivtrafik då det inte finns några förbindelser till arbetsplatsen.

Hur gör jag nu?

Välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret som du får fram när du trycker på ”Skicka in jobbansökan” nedan. Där behöver vi dina kontaktuppgifter samt ett personligt brev och CV. Vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande. Vi behöver din ansökan senast 31 mars 2024.

  • Anställningsform och omfattning: visstid – semestervikariat, 50-100% beroende på position
  • Anställningstid: 2 juni – 24 augusti, du behöver vara tillgänglig för 1-2 veckors upplärning
  • Arbetstider: Skifttider, antingen natt- eller dagarbete
  • Lön: Enligt Livs avtal

Södervidingebagaren AB är ett framgångsrikt regionalt stenugnsbageri i Skåne. Vi levererar färskt bröd och frukostbullar till dagligvaruhandeln, 7 dagar i veckan, året om. Vi bakar hantverksmässigt med traditionella bakmetoder som surdeg, skållningar och långa jästider. Vi gräddar bröden i stenugnar, som förstärker den goda smaken.