Bröddistributör till Södervidinge, helgjobb

2 maj, 2022

Vad ska du göra?

Arbetet innebär distribution och uppackning av bröd i butik för 8-10 kunder på ett distrikt.

Vem är du?

För att kunna arbeta hos oss är kravet att du har C-kort samt YKB och du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska. Du är kundfokuserad och har social kompetens då du är ansiktet utåt för Södervidingebagaren, och kontakten med butiken och deras medarbetare är väldigt betydelsefull.

Då arbetsdagen börjar tidigt förutsätter vi att du är morgonpigg och punktlig. Det dagliga arbetet kräver god fysik då det innebär en hel del lyft och förflyttning av varor. Har du tidigare erfarenhet från sälj och leveranser med daglig kundkontakt är det en fördel.

Hur gör jag nu?

Välkommen med din ansökan genom att skicka CV och personligt brev till info@sodervidingebagaren.se skriv i mailets rubrik: ”Helgjobb distribution”. Vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsform: visstid
Anställningstid: Upplärning sker i samband med anställning
Arbetstider: Dagen startar 04:30 – 05.30 i Södervidinge, Kävlinge
Lön: enligt Livs avtal

Södervidingebagaren AB är ett framgångsrikt regionalt stenugnsbageri i Skåne. Vi levererar färskt bröd och frukostbullar till dagligvaruhandeln, 7 dagar i veckan, året om. Vi bakar hantverksmässigt med traditionella bakmetoder som surdeg, skållningar och långa jästider. Vi gräddar bröden i stenugnar, som förstärker den goda smaken.