Lediga jobb hos Södervidingebagaren

Bröddistributör till Södervidingebagaren

Semestervikarie och intresseanmälan ordinarie säljare

Om Södervidingebagaren

Södervidingebagaren AB är ett framgångsrikt regionalt stenugnsbageri i Skåne. Vi levererar färskt bröd och frukostbullar till dagligvaruhandeln, 7 dagar i veckan, året om. Vi bakar hantverksmässigt med traditionella bakmetoder som surdeg, skållningar och långa jästider. Vi gräddar bröden i stenugnar som förstärker den goda smaken.

Visionen är att vara det självklara valet av genuina smakupplevelser som skapar glädje. På Södervidingebagaren är vi stolta över våra bröd, de skånska baktraditionerna och våra medarbetare. Vi är idag ca 150 anställda och omsätter ca 200 MSEK.

Vad ska du göra?

Arbetet innebär distribution och uppackning av bröd i butik, samt returtagning och orderläggning för 8-10 kunder på eget distrikt. Arbetet sker i samarbete med säljledare som stöttar dig i det dagliga arbetet.

Vem är du?

För att kunna arbeta hos oss är kravet att du har C-kort samt YKB och du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska. Du är kundfokuserad och har social kompetens då du är ansiktet utåt för Södervidingebagaren, och kontakten med butiken och deras medarbetare är väldigt betydelsefull. Då arbetsdagen börjar tidigt förutsätter vi att du är morgonpigg och punktlig.

Det dagliga arbetet kräver god fysik då det innebär en hel del lyft och förflyttning av varor. Har du tidigare erfarenhet från sälj och leveranser med daglig kundkontakt är det en fördel.

Hur gör jag nu?

Välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret som du får fram när du trycker på ”Skicka in jobbansökan” nedan. Där behöver vi dina kontaktuppgifter samt ett personligt brev och CV. Vänta inte med din ansökan som semestervikarie då urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsform: semestervikarie – visstid, intresseanmälan till ordinarie säljare – möjlighet till tillsvidareanställning
Anställningstid: semestervikarie V26-34 eller delar av dessa, upplärning sker i samband med anställning. Arbetstider och lön enligt nedan
Arbetstider: Dagen startar 04:30 i Södervidinge, Kävlinge.
Lön: enligt Livs avtal

Södervidingebagaren AB är ett framgångsrikt regionalt stenugnsbageri i Skåne. Vi levererar färskt bröd och frukostbullar till dagligvaruhandeln, 7 dagar i veckan, året om. Vi bakar hantverksmässigt med traditionella bakmetoder som surdeg, skållningar och långa jästider. Vi gräddar bröden i stenugnar, som förstärker den goda smaken.