Lediga jobb hos Södervidingebagaren

Bröddistributör till Södervidinge, helgjobb

Vad ska du göra?

Arbetet innebär distribution och uppackning av bröd i butik för 8-10 kunder på ett distrikt.

Vem är du?

För att kunna arbeta hos oss är kravet att du har C-kort samt YKB och du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska. Du är kundfokuserad och har social kompetens då du är ansiktet utåt för Södervidingebagaren, och kontakten med butiken och deras medarbetare är väldigt betydelsefull.

Då arbetsdagen börjar tidigt förutsätter vi att du är morgonpigg och punktlig. Det dagliga arbetet kräver god fysik då det innebär en hel del lyft och förflyttning av varor. Har du tidigare erfarenhet från sälj och leveranser med daglig kundkontakt är det en fördel.

Hur gör jag nu?

Välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret som du får fram när du trycker på ”Skicka in jobbansökan” nedan. Där behöver vi dina kontaktuppgifter samt ett personligt brev och CV. Rekrytering till helgjobb sker året runt, skicka in din ansökan så återkopplar vi med nästa steg.

Anställningsform: visstid
Anställningstid: Upplärning sker i samband med anställning
Arbetstider: Dagen startar 04:30 – 05.30 i Södervidinge, Kävlinge
Lön: enligt Livs avtal

Södervidingebagaren AB är ett framgångsrikt regionalt stenugnsbageri i Skåne. Vi levererar färskt bröd och frukostbullar till dagligvaruhandeln, 7 dagar i veckan, året om. Vi bakar hantverksmässigt med traditionella bakmetoder som surdeg, skållningar och långa jästider. Vi gräddar bröden i stenugnar, som förstärker den goda smaken.